5 tips voor je kledingkast verhuizen

Als je binnenkort gaat verhuizen moet je straks allemaal grote meubels meenemen. Daar valt ook je kledingkast onder, maar er zit ook nog genoeg inhoud in dat je moet inpakken. Van shirts, broeken en pakken tot handtassen, schoenen en accessoires. Je kledingkast staat vol met items die speciale zorg vereisen , wanneer ze naar een nieuw huis worden vervoerd. Gelukkig zijn er verschillende efficiënte manieren om je kast vol hangende kleding, schoenen en handtassen te verplaatsen. Deze kun je helemaal zelf doen of met de hulp van verhuisbedrijven, zoals Verhuizersrotterdam en verhuisbedrijf Zoetermeer.

Inpakken

Als eerst kun je je koffers vullen met kleding. Want de koffers en reistassen moeten toch mee, dus je kunt ze net zo goed gebruiken om je te helpen. Om de ruimte in uw koffer te maximaliseren, kunt u uw kleding rollen (dit werkt voor shirts, blouses, ondergoed en broeken) voordat u ze in de koffer plaatst. Als je je schoenen bewaart in de originele doos, is het handig om je schoenen ook zo te vervoeren naar je volgende woning. Als je ze omringt met verpakkingspapier, zul je ook je schoenen beschermen terwijl ze onderweg zijn.

Materialen

Gebruik kledingzakken om hangende kleding te beschermen. Net als koffers zijn kledingzakken bedoeld voor het vervoeren van kleding en zorgen ze voor een geweldige manier om uw hangende kleding te verplaatsen. Als je al meerdere kledingzakken bezit, is dit middel om je huis te verplaatsen een goed idee. Bewaar kleding in vacuümzakken Bij het verplaatsen, is het een goed idee om kleding in vacuümzakken op te bergen. In tegenstelling tot bewegende kartonnen dozen, die niet lucht- of waterdicht zijn, zorgen afgedichte vacuümzakken voor volledige bescherming van kleding tijdens het verplaatsen. Je kunt ook doorzichtige plastic bakken of verhuisdozen gebruiken om kleding te vervoeren. Hoewel duurder, hebben plastic bakken het voordeel dat ze waterdicht en transparant zijn.