Aankoop van een inbouwreservoir

Ik wilde het toilet op mijn douche graag vervangen omdat de wc erg veel geluid maakte met het doortrekken. Mijn vriendin slaapt erg ligt dus wanneer er iemand naar het toilet gaat s avonds wordt ze altijd wakker hierdoor wilde ik het toilet graag vervangen. Ik ging op het internet op zoek naar een webshop die kwaliteit wc’s aanbiedt tegen een scherpe prijs. Nadat Ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van toiletmarkt.nl. Op de website wordt erg veel informatie vermeld over wat het bedrijf belangrijk vindt en over wat ze graag willen bereiken. Ze bieden echte topmerken aan wat ik zelf erg aantrekkelijk vond omdat ik op zoek was naar een wc van goede kwaliteit. Nadat ik de informatie op de website had gelezen besloot ik om een aankoop van een wandcloset met inbouwreservoir te overwegen omdat dit er erg modern op onze douche uit zou zijn en door middel van een inbouwreservoir zou het zo goed als geluidloos zijn.


Uitstekende service

Ik besloot om contact op te nemen met het bedrijf omdat ik niet erg makkelijk een keuze kon maken. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en ik kreeg deskundig advies. Na het telefoongesprek ben ik overgegaan tot een aankoop van een wandcloset en een Geberit inbouwreservoir. De monteur was er erg snel en had alles erg snel geplaatst. Ik ben daarom erg tevreden over de service die toiletmarkt mij aanbood en raad het daarom  ook aan iedereen aan die op zoek is naar een nieuwe wc tegen een aantrekkelijke prijs.