Altijd een goede nachtrust

matras 80x200

Wil je heerlijk kunnen slapen na een drukke dag, en in de ochtend uitgerust wakker worden om er weer een mooie dag van te maken? Dan kun je niet om een goed matras heen, of je nu alleen of samen in bed ligt. Omdat je het matras 80×200 zelf samen kunt stellen, ben je eigenlijk al gegarandeerd van een perfecte nachtrust, de kern en de toplaag heb je zelf voor het uitkiezen. Stevig, zacht en lekker comfortabel, naar gelang de ondersteuning die lichaam nodig heeft.

matras 80x200

Vergeet de ondersteuning niet

Je lichaam heeft goede ondersteuning nodig om goed te kunnen slapen, bij een verkeerde keuze van een matras merk je dit direct als je wakker wordt. Je kunt last hebben van pijnlijke spieren en je bent niet uitgerust, stel je echter zelf je matras 80×200 samen heb je dit probleem niet. Ook de ondergrond waar je matras op ligt bepaald voor een deel de hardheid van je matras, een vlakke bodem van plaatmateriaal zorgt over het algemeen voor een stevig bed.

Comfort en hygiëne

Natuurlijk moet een matras lekker comfortabel liggen, maar je wil ook een schoon en fris matras 80×200 hebben. De afritsbare hoes van het matras kun je eenvoudig wassen in de wasmachine, dit zorgt ervoor dat je matras altijd schoon is en het verlengt de levensduur. Het matras is met de hand gemaakt, daarbij zijn de beste stoffen gebruikt van een stoffenleverancier uit België. Door gebruik te maken van de beste materialen, zijn de matrassen van perfecthomeshop.eu van hoge kwaliteit.