Bij Klik voor Kamers ben je een klik verwijderd van jouw ideale kamer in Tilburg

Kamer te huur

Ben je op dit moment druk op zoek naar een kamer in Tilburg. Schrijf je in dat geval in bij Klik voor Kamers. Hier ben je slechts een klik verwijderd van jouw ideale plekje in deze gezellige Brabantse stad. Met de fiets ben je slechts in een paar minuten op de Universiteit en voordat je het weet geniet jij van een lekker drankje op de terrassen op de Korte Heuvel of het Piusplein. Door de uitstekende ligging weet je zeker dat de belangrijkste delen van de stad dichtbij je zijn en dat je optimaal kunt genieten van jouw studententijd in Tilburg

Kamer huren

Zorg ervoor dat je op tijd ingeschreven bent bij Klik voor Kamers

Hoe eerder je ingeschreven bent bij Klik voor Kamers, hoe beter! Veel kamers in Tilburg worden namelijk verloot aan de studenten die het langste ingeschreven staan. Het kan ook zo zijn dat degene die het eerste reageert de kamer krijgt, maar dit is volkomen afhankelijk van de kamer die beschikbaar komt. Wacht daarom niet langer en schrijf je vandaag nog in bij Klik voor Kamers!

Huur hier een kamer

Laat binnen 24 uur weten of je langs kunt komen voor een bezichtiging

Ben jij de gelukkige die langs mag komen voor een bezichtiging? Goed nieuws natuurlijk! Zorg er in dat geval wel even voor dat je binnen 24 uur iets van je laat weten. Doe je dit niet, dan mag degene na je de kamer komen bezichtigingen.