Lichtkoepel bestellen? Bouw-handel de lichtkoepel specialist!

Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Op zoek naar een betrouwbare leverancier van lichtkoepels? Maak kennis met Bouw-handel de lichtkoepel specialist! We hebben zo’n goede ervaring bij deze online winkel, dat ik dit graag met jullie wil delen.

Bouw-handel de lichtkoepel specialistBouw-handel de lichtkoepel specialist, betrouwbaar en behulpzaam

Wij hebben een woning met een plat dak. Wat meer daglicht in huis was onze wens en na een beetje research kwamen we erachter dat een lichtkoepel dan een passende oplossing is. We kwamen per toeval op de website van Bouw-handel de lichtkoepel specialist terecht en waren verrast door het assortiment. Maar een lichtkoepel uitzoeken is niet iets wat je snel doet, dus we hebben uitgebreid de tijd genomen om het aanbod door te nemen. Al snel kwamen er al vragen in ons op, zoals: welke lichtkoepel past het beste bij ons dak? Welke lichtkoepel laat het meeste licht door? We wilden graag eerst wat advies. Ik zag dat de online chat beschikbaar was en klikte deze aan. Ik werd al gauw begroet door een uiterst vriendelijke mevrouw die mij graag wilde helpen. Zij dacht met ons mee en gaf antwoord op al de vragen die ik stelde. Dit gaf mij veel vertrouwen en daardoor plaatste ik met een gerust gevoel mijn bestelling.

Bezorging verliep voorspoedigBouw-handel de lichtkoepel specialist

Bij Bouw-handel kun je niet alleen terecht voor lichtkoepels, ook hebben ze onder andere dakramen, deurluifels, rookkanalen en vlizotrappen in het assortiment. Bij ieder product staat een uitgebreide omschrijving, wat ik heel fijn vond. Zo weet je precies wat je besteld. Wij hadden de bestelling binnen een week in huis, we konden dus snel aan de slag met de plaatsing van de lichtkoepel. Ik vond het fijn dat de bezorging in overleg ging, ik kon zelf aangeven welke datum en tijdstip mij het beste uitkwam. Ook liet de bezorger mij een half uur voor de geplande bezorging weten dat hij onderweg was, ik kon dus op tijd klaar staan om de bestelling in ontvangst te nemen.

Bouw-handel bezorgt door heel Nederland en in sommige gevallen zelfs in België. Neem een kijkje op de website en wordt ook enthousiast!