Carport

carport

Je auto beschut zetten op je eigen oprit? Ga voor een carport!

Wanneer je in je voor- of achtertuin een eigen oprit hebt, dan profiteer je van het gemak van een eigen parkeerplaats in je tuin. Dat is een luxe die lang niet alle mensen hebben. Ideaal is bovendien dat als je je geparkeerde auto wat extra bescherming wilt bieden dat dat gewoon mogelijk is. De beste manier waarop je dat kunt doen is door een carport in je tuin te laten aanleggen. Hierbij kan het gaan om een carport die je deels of geheel aan je woning laat vast bouwen of om een geheel losstaande carport. Hoe dan ook biedt zo’n carport diverse voordelen, misschien wel meer dan menigeen denkt. Je leest er alles over in de volgende alinea.

De voordelen van een carport in je tuin op een rijtje

Het beschikken over een carport in je tuin levert je op de volgende manieren profijt op:

carport
  • Wanneer je auto onder de carport staat wordt deze beschermd tegen natuurlijke invloeden zoals felle zonnestralen, regen, wind, sneeuw, ijzel, bladafval en vogelpoep.
  • Door bovenstaande wordt je auto veel minder snel vies dan wanneer je deze gewoon in de open lucht zou parkeren.
  • De lak van je auto blijft langer in de oorspronkelijke staat wanneer je je auto op een dergelijke manier goed beschermt.
  • Je hoeft misschien wel nooit meer in de winter ’s ochtends vroeg de ruiten van je auto te krabben omdat er ijs aan is gegroeid.