Comfortabel gebruik van zonwering

Somfy buismotoren

Maak je gebruik van een zonwering of rolluiken, dan is handmatig gebruik ervan tegenwoordig eigenlijk niet meer aan de orde. De techniek is zo verbeterd, dat je eenvoudig gebruik kunt maken van Somfy buismotoren om verschillende soorten zonwering en beveiliging aan te sturen thuis of op je bedrijf. De motoren zijn namelijk toe te passen bij ieder soort zonwering, markies of rolluik om deze elektrisch aan te sturen. Betrouwbaarheid en comfort zijn twee belangrijke eigenschappen, die de motoren bezitten om verschillende mogelijkheden aan te sturen. Naast de motoren, is Somfy ook bekend om zijn sensoren om de veiligheid te vergroten.

Zomer en winter genieten van zonwering

Niet alleen in de zomer maak je gebruik van zonwering, de zon die laag staat in de winter kan ook voor overlast in je woning of kantoor zorgen. Somfy buismotoren staan bekend om het comfort, sensoren die ervoor zorgen dat je scherm altijd wordt beschermd. Detecteert de sensor een obstakel, of vorst in de winter zal de motor direct stoppen tot het euvel is verholpen. Op deze manier bedien je altijd je rolluiken of zonwering veilig, en weet je zeker dat je lang doet met de buismotoren van Somfy.

Somfy buismotoren

Ook draadloos bedienen

Somfy buismotoren zijn er in verschillende soorten, zo heb je de keus tussen draadloze bediening of bediening met een draad. Wel dien je er rekening mee te houden of er later nog extra motoren aangesloten moeten worden. Met het homecontrol systeem, kun je vanaf een plaats eenvoudig meerdere soorten schermen bedienen. Vanaf de centrale plaats stuur je bijvoorbeeld de zonwering op zolder aan, of de rolluiken buiten van de woonkamer. Ook wanneer je extra motoren aan wilt koppelen aan het systeem kan dit eenvoudig, het systeem is hier namelijk op voorbereidt. Ook de verwarming kun je koppelen aan het homecontrol systeem.