Compressor

Hoe werkt een compressor

compressoren zijn zeer waardevolle en veelzijdige machines die tal van banen bieden op verschillende gebieden van het leven, zoals bedrijven, fabricage, en nog veel meer. wanneer een compressor wordt ontladen, op een uitzonderlijk hoog gewicht blazen. Ze worden ook gebruikt als besturingsapparaten in werkplaatsen die een deel van de gemakken mogelijk maken. De hele unit bestaat uit een ronde en holle houder die alle gecomprimeerde lucht houdt tot het moment dat deze wordt ontladen. Anders dan dat, bevat het een gewichtsschakelaar, terugslagklep, compressorpomp, motor, katrol, ventilatoren, draaiende schroeven en riem. Al deze componenten werken samen om de gecomprimeerde discussie onder buitengewone druk uit te blazen. De tijd die een discussiecompressor nodig heeft om te vullen, is afhankelijk van de CFM. In het geval dat de tank kleiner is, kost het minder tijd om te vullen omdat het minder volume is. Aan de andere kant hebben grotere tanks meer tijd nodig om te vullen vanwege het meer oppervlaktegebied. Normaal gesproken duurt het ongeveer 2 tot 3 minuten voordat een discussiecompressor is gevuld

basistypen luchtcompressoren

Er zijn drie fundamentele soorten discussiecompressoren die dezelfde reden hebben, namelijk het overbrengen van een hoog gewicht. Dat soort reagerende compressoren, roterende schroeven en centrifugaalcompressoren. Reagerende compressor werken door een cilinder te openen en te sluiten wanneer het gaat om gewichtsopbouw. Roterende schroefcompressoren hebben draaischroeven die de spoelruimtes aantrekken en vullen om het gewicht te verlengen. Ten slotte trekken centrifugaalcompressoren binnen het gesprek met behulp van centrifugale aandrijving.

De zelfde technologie

Positieve ontworteling bij compressoren zijn de belangrijkste veel voorkomende soort die op mechanisch niveau worden gebruikt. Ze kunnen ook op een iets hoger niveau worden gebruikt voor een paar doe-het-zelfprojecten. Er zijn een aantal soorten positieve ontwortelingscompressoren die een beetje onderscheidende levensduursystemen hebben, maar ze werken allemaal door dezelfde innovatie. Wat positieve ontwortelingscompressoren doen, is dat ze het interieur binnenhalen en beperken tot een kamer waar het volume van de discussie wordt verminderd.