De mooiste gerestaureerde piano’s

gerestaureerde piano's

Piano’s zijn zeer mooie maar ook luxe producten die door hun omvang veel impact hebben op de sfeer van jouw interieur. Daarnaast zijn het natuurlijk ook instrumenten met een zeer groot klankbereik. Piano’s zijn dan ook al wel hele oude instrumenten en werden vroeger al vollop gemaakt. Veel van deze oude piano’s hebben de jaren niet overleefd en zijn helaas vergaan. Een enkeling heeft het overleefd en worden nu verkocht als prachtige sfeervolle gerestaureerde piano’s. Deze piano’s vertellen allemaal een soort verhaal, ze hebben een lange geschiedenis.

Kwaliteit en detail

De echt oude piano’s werden allen nog met de hand gemaakt en afgewerkt. Dit werd allemaal met uiterste precisie gedaan en met echt oog voor detail. Toentertijd werden er ook nog andere soorten hout gebruikt voor het maken van de instrumenten. Het gaat vaak om luxere soorten hout die ook wel harder zijn dan de soorten hout die hedendaags gebruikt worden. Hierdoor zijn het producten met veel toegevoegde sfeer. Een oude piano’s staat dan ook prachtig in vrijwel iedere soort inrichting.

gerestaureerde piano's

Oog voor kwaliteit

Doordat deze piano’s allemaal goed gerestaureerd zijn weet je zeker dat ze naar behoeven werken met de meest zuivere klanken. Daarnaast kan je er bij Emile van Leenen altijd op vertrouwen dat de piano’s echt helemaal in orde zijn. Daarom geven ook wel 12 jaar garantie op vrijwel al hun piano’s. Daarnaast zijn ze ook bereid om nog extra toebehoren te monteren op jouw gerestaureerde piano’s. Zo kan je gemakkelijk een supermodern silent system zetten op een zeer oude en klassieke piano. De perfecte mix van de oude kwaliteit en vakmanschap met de nieuwe technologie. Bekijk daarom snel of er misschien wel een gerestaureerde piano bij zit die jij maar al te graag zou willen hebben.