De woonwinkel in Hilversum van Van Reenen Meubelen

Steeds meer mensen weten de woonwinkel in Hilversum van Van Reenen Meubelen te vinden. En dat is helemaal niet zo vreemd. Deze woonwinkel mag zich met trots winkelier van het jaar 2019 noemen. Hierdoor ben je bij de woonwinkel verzekerd van een uitstekende service, je hebt de keuze uit verschillende woonstijlen en ieder meubelstuk is ook nog eens van hoge kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat je lang gaat genieten van een interieur van Van Reenen Meubelen. Naar wat voor soort stijl gaat jouw voorkeur uit?

Woonwinkel in Hilversum

Jouw hele interieur stel je samen bij Van Reenen Meubelen

Of je nu onlangs bent verhuisd en voor het eerst je inboedel gaat kopen, of na jarenlang woonplezier eens wat anders wilt met je interieur, in beide gevallen ben je bij Van Reenen Meubelen aan het juiste adres. Bij de woonwinkel in Hilversum is er voor ieder budget en iedere ruimte in huis een passend totaalplaatje te vinden. Zo kun je in de woonwinkel onder meer matrassen, tafels, stoelen, kasten en banken kopen. Wat het beste meubelstuk is, is volledig afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Kom vijf dagen per week langs bij Van Reenen Meubelen

Woonwinkel in Hilversum

Op welke dag van de week kom jij een keer langs bij Van Reenen Meubelen? Je bent van dinsdag tot en met vrijdag van harte welkom tussen 10.00 uur en 17.30 uur en op zaterdag is de woonwinkel in Hilversum geopend tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Breng alvast een bezoek aan de website van Van Reenen Meubelen en ontdek de actuele collectie die je in de winkel kunt bekijken. Voor vragen over de collectie ben je natuurlijk van harte welkom in de winkel, maar je kunt ook bellen of het contactformulier invullen.