Direct je huis verkopen is echt mogelijk!

Direct je huis verkopen

Direct je huis verkopen

Het klinkt onmogelijk, maar direct je huis verkopen is dat niet. Er zijn namelijk niet alleen maar particulieren die interesse hebben in jouw stulpje, maar ook ondernemingen. Zo’n bedrijf heeft er ook voor gezorgd dat ik een stuk sneller kon gaan verhuizen dan ik had verwacht. Dit was ongelofelijk prettig, want daardoor heb ik ook veel geld overgehouden. Ik had namelijk op dat moment een dubbele hypotheek, want ik wilde dat nieuwe appartement niet laten schieten. Dit was namelijk echt een buitenkansje en zoiets zou ik niet snel nog eens vinden. De makelaar vertelde mij hoeveel andere gegadigden er waren en toen heb ik meteen een bod uitgebracht. Hierbij ben ik iets boven de vraagprijs gaan zitten en deze werd al de volgende dag geaccepteerd. Toen is het eigenlijk allemaal heel erg snel gegaan en voor ik het wist had ik de sleutel in mijn bezit. De eerste periode was het nog niet mogelijk om hier te verblijven, want er moest nog veel verbouwd worden.

Een fijne convesatie

Direct je huis verkopen

Een korte tijd voor alles klaar was, vertelde een collega mij dat direct je huis verkopen gewoon kan tegenwoordig. Na deze tip ben ik direct op hun website gaan kijken en kwam ik erachter dat dit een hele goede optie voor mij zou zijn. Daarom heb ik meteen contact opgenomen, want ik had nog wel een aantal vragen. Tijdens dit gesprek werd ik ongelofelijk vriendelijk geholpen en heb ik ervoor gekozen om met hen in zee te gaan. Mocht jij ook interesse hebben in deze manier van makelaardij, dan raad ik jou deze manier echt aan!