Een barkruk met een industrieel design

industriele barkruk

Het inrichten van een ruimte met een industrieel design wordt vaak gedaan door ruwe en strakke materialen te combineren met natuurlijke kleuren in een hoog contrast. Ook een industriële barkruk past perfect in dit design. Materialen waar je aan moet denken bij een industrieel design zijn: staal, metaal, beton en bakstenen, dit zijn de materialen waar je in eerste instantie aan denkt bij industrieel design. Maar materialen als leer, hout en suède zie je ook vaak terug in een industrieel design.

Barkrukken voor een industrieel design

Barkrukken zijn zeer handig als je bijvoorbeeld een horecazaak hebt, ze nemen weinig ruimte in en je kan veel mensen een zitplaats geven. Buiten dat barkrukken er handig zijn, zorgen ze ook voor sfeer in je ruimte. Er zijn veel verschillende types van barkrukken binnen de industriële barkrukken, zo heb je: barkrukken met of zonder rugleuning en barkrukken met of zonder armleuningen. Ook heb je barkkrukken zonder enige vorm van leuningen. Je kunt er ook voor kiezen om barkrukken met of zonder voetsteun aan te schaffen. Meestal is het zo dat hoe meer steun, dus hoe meer leuningen, des te comfortabeler zit de barkruk.

industriele barkruk

Voordelen barkrukken met veel steun

Koop je een barkruk met een voetensteun, dan voorkomt dit rusteloze benen bij klanten. Heeft je barkruk een rugleuning dan zorgt dit ervoor dat mensen minder snel last van hun rug zullen krijgen en dus langer kunnen blijven zitten. Een barkruk met armleuningen zorgt ervoor dat mensen hun armen ergens kwijt kunnen, dit zorgt ook voor meer comfort.