Een inbouw zwembad in de tuin, een droom die uitkwam

Een inbouw zwembad in de tuin

Een inbouw zwembad in de tuin. Dat leek me altijd het toppunt van luxe. Heerlijk zwemmen in je eigen zwembad. Geen gevaarte in je tuin maar gewoon netjes ingebouwd zodat het een geheel vormt met de tuin. Geen zichtbare lelijke randen maar zo doorlopen je zwembad in.

Een inbouw zwembad in de tuin van ons nieuwe huis

Een inbouw zwembad in de tuinToen wij een nieuw huis kochten met een grote en beschutte tuin, kon ik mijn droom eindelijk verwezenlijken. Een inbouw zwembad in de tuin, mijn eigen tuin. Maar ja, er zijn zoveel soorten en aanbieders. Gelukkig werden we door vrienden getipt op Bodyfit. Dit bedrijf is gespecialiseerd in inbouw zwembaden. Ze hebben dan ook veel verschillende soorten in het assortiment.

Zwembaden in verschillende materialen

Een inbouw zwembad in de tuinZo kun je kiezen voor een polyester zwembad, voor polypropyleen of zelfs hout. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Gelukkig kon Bodyfit ons hier goed in adviseren. In ons geval wat een zwembad van polypropyleen de beste keuze. Bodyfit kan namelijk met dit materiaal zelf maatwerk zwembaden bouwen. En dat is wel wat we wilden. We hadden een bepaald beeld in ons hoofd en dat bestond niet in de standaard uitvoering. Gelukkig kon onze droom nog steeds uitkomen door het op maat te laten maken.

Ook voor onderhoud

Bodyfit heeft ons inbouw zwembad ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd. We hoefden ons nergens zorgen over te maken, alles werd tiptop geregeld. Ze gaan ons inbouw zwembad in de tuin ook voor ons onderhouden. Ze hebben hiervoor namelijk allerlei professionele apparatuur. Ik wilde een zwembad om van te genieten, voor het vakantiegevoel in mijn eigen tuin. En niet voor extra werk. Bovendien heb ik helemaal geen verstand van algen en chloor en zo. Nu weet ik zeker dat het goed gebeurt en dat mijn zwembad in goede staat blijft.