Een ruime keuken om in te leven

design keuken

Vroeger was een keuken alleen om in te koken, vandaag de dag is het een verzamelpunt voor het complete gezin, de dag wordt er doorgenomen aan de bar of de eettafel. Niet voor niets is er bij een keuken rekening mee gehouden, dit betekent veel ruimte om met het hele gezin te zitten en te dineren. Maar ook aan het ontbijt is er een momentje met het gezin samen, een design keuken is ervoor gemaakt. Pure luxe en comfort, om iedere maar weer te genieten 

Ieder detail perfect uitgevoerd

Van een design keuken verwacht je natuurlijk ook dat elk detail tot in perfectie is uitgevoerd, greeplijsten die verlicht zijn om een nog luxere uitstraling van de keuken te creëren. Zelfs de led verlichting in de greeplijsten zijn aan te passen, kies de goede helderheid om de sfeer aan te passen aan de omgeving. Een kruidenbak tot in perfectie uitgewerkt om al je kruiden in op te bergen, of je literatuur wat je voor de keuken gebruikt. Design hoeft niet alleen mooi te zijn, maar is ook praktisch ingedeeld. 

design keuken

Strakke lijnen en schitterende ontwerpen

Wanneer je een fan bent van een design keuken, is je vast opgevallen dat deze over het algemeen strakke lijnen hebben en van materialen zijn gemaakt die altijd in zijn. Ook bepaalde accenten of de nieuwste apparatuur maakt deel uit van de keuken, om comfortabel en het maximale rendement uit de keuken te behalen. Vandaag de dag zijn er zelfs kookplaten waar de afzuigkap bij geintegreerd is, de losse kap komt dus te vervallen.