Emmers bedrukken met je logo, duidelijker kan niet!

Plastic bucket vector illustration of 3d realistic white container for mockup model of brand package with lid and handles for painting, putty or primers and food design

Emmers bedrukken met logo is een efficiënte manier om je logo en dus ook je vereniging of bedrijf bekendheid te geven. Een emmer is een vrij groot object als je het vergelijkt met ander promotiemateriaal zoals een sleutelhanger, balpen of briefopener bijvoorbeeld. Naast een emmer met een duidelijk logo kun je gewoon niet naast kijken. En een emmer als promotiemateriaal zal gegarandeerd gebruikt worden ook. Zo blijft je logo levendig en zal het overal gezien worden. Wat anders gewoon maar een emmer is, is nu een prettig en nuttig voorwerp met een boodschap.

Wanneer kies je voor een dergelijke bedrukte emmer?

Je kunt emmers bedrukken met logo en ze intern gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf of bouwbedrijf of heb je regelmatig voor andere doeleinden emmers nodig? Dan is dit een zeer toepasselijk promotie-item. Je kunt deze emmers ook aan je klanten geven. Of je kunt ze bij bepaalde gelegenheden zoals een jubileum van je sportclub, nieuwjaar of een jaarlijks feest van je hobbyclub als geschenk aan je leden uitdelen. In winkels worden ze ingezet als houder voor geschenkpakketten. Als particulier kun je ze kiezen als een origineel geschenk voor Moederdag, voor je kleintje om aan het strand te spelen of voor opa om zijn klusmateriaal ordelijk in op te bergen. De mogelijkheden zijn enorm. Wat je ook met een bedrukte emmer doet, het is een blijvend object dat nog jaren lang meegaat.

Hoe haal jij je bedrukte emmer in huis?

Het is heel eenvoudig: bestel je emmer met je logo online. Nadat je de inhoud hebt gekozen, kies je voor de kwaliteit. Bekijk goed de specificaties zoals gerecycleerd, versterkt of extra zwaar. Na de kwaliteit kies je de kleur van de emmer en de kleur van de opdruk. Wil je nu al eens zien hoe je emmer er gaat uitzien? Het kan! Je krijgt een gratis proefprint. Je stuurt je bestelling door en binnenkort worden je bedrukte emmers met logo thuis geleverd.