Garant Schilderplan garandeert 10 jaar lang een perfect geschilderd huis

keuken kopen

Met het Garant Schilderplan ben je verzekert van een perfect geschilderd huis voor de komende 10 jaar of langer wanneer je dat wilt. Het idee achter het schilderplan is dat jezelf niet meer hoeft om te kijken naar het schilderwerk. Dat wordt gedaan door vakmensen. Ze bekijken wat en wanneer er geschilderd moet worden en voeren dat ook uit nadat ze met je hebben overlegd. Wil je ook een perfect geschilderd huis dat kan door een offerte aan te vragen. Je ontvangt een uitgebreide offerte nadat professionals je huis hebben geïnspecteerd op het huidige schilderwerk en op de schilder werkzaamheden die de komende 10 jaar moeten worden uitgevoerd. Je ontvangt deze vrijblijvende offerte met daarin de werkzaamheden die Garant Schilderplan voorstelt en het bedrag dat je daarvoor, maandelijks, gaat betalen.

Wat is het voordeel van een Garant Schilderplan?

Als je het schilderplan afsluit weet je dat jouw huis de komende jaar perfect in de verf staat. Daarnaast weet je ook precies wat dat per maand gaat kosten. Het schilderwerk wordt jaarlijks gecontroleerd en schoongemaakt. Dit is ook direct een inspectie zodat je nooit achterstallig onderhoud zult hebben. Je hoeft zelf niet om te kijken naar het schilderwerk. De schilders van Garant Schilderplan maken tijdens de schilderbeurt ook de goten schoon. Wanneer je dat wilt kunnen, na het schilderen, ook alle ramen worden gewassen. Het is zelfs mogelijk om het wassen van de ramen meerdere keren per jaar uit te laten voeren. Heb je vragen of opmerkingen dan kun je altijd contact opnemen met je vaste contactpersoon.

Altijd een huis dat goed in de verf staat

Wanneer je het schilderwerk van een woning goed bijhoudt voorkom je hoge kosten door houtrot of lekkages. Een woning die goed in de verf staat brengt bij verkoop altijd meer op. Wanneer je een contract afsluit bij Garant Schilderplan hoef jezelf geen schilder werkzaamheden meer te verrichten. Zeker wanneer schuren en schilderen niet je hobby is, is dat een uitkomst. Met het schilderplan besteed je al het schilderwerk uit voor een vast bedrag per jaar. Dat bedrag kun je per maand betalen zodat je niet in één keer voor hoge kosten komt te staan. Het schilderwerk wordt gedaan door vakbekwame en gecertificeerde schildersbedrijven uit de regio. Bij het schilderplan heb je de keuze uit meerdere onderhoudsplannen. Zo kun jezelf dat plan kiezen dat het beste bij jou en je huis past.

Het huidige schilderwerk wordt eerst in orde gemaakt, daarna start het onderhoudsplan

Voor een van de onderhoudsplannen kan ingaan maken de vakmensen van Garant Schilderplan eerst het schilderwerk van je woning helemaal in orde. Dit heet een startbeurt en valt uiteraard niet onder het garantieplan. Deze startbeurt wordt uitgevoerd door een vakbekwaam en gecertificeerd schildersbedrijf en gedaan in de kleur die je zelf bepaalt. Daarna zal het onderhoudsplan van jouw keuze starten. Je kunt kiezen uit:

  •            Een eenmalige schilder beurt, dit is uiteraard zonder contract
  •            Het Garant compleet onderhoud
  •            Het Garant extra onderhoud

Bepaal samen met een van de vakmensen van Garantplan welk plan voor jou en jouw huis het beste past.