Geef jouw interieur een boost met steenstrips!

Geef jouw interieur een boost met steenstrips!
Ben jij de saaie uitstraling van je huis ook helemaal zat? Gelukkig hoef je niet altijd rigoureuze renovaties uit te voeren om je interieur een unieke twist te geven. In deze blog vertellen we je alles over hoe je met steenstrips eenvoudig en snel een statement kunt maken in huis. Of je nu je woonkamer wilt opfrissen of je slaapkamer net dat beetje extra wilt geven, met steenstrips geef je elk interieur een natuurlijke en robuuste look.

Unieke blikvanger

Je kunt steenstrips op verschillende manieren toepassen in je interieur. Vandaag lichten we de toepassing in een TV-wand uit. Dit is niet alleen een blikvanger in je woonkamer, maar ook nog eens zeer praktisch. Je kunt alle kabels namelijk wegwerken in het meubel. Hierdoor oogt je huis meteen een stuk rustiger en netter dan wanneer alle draden zichtbaar zijn.

Eenvoudig zelf te maken

De voorzetwand maken we van MDF. Dit is een stevige houtsoort en niet al te duur, waarop je de steenstrips makkelijk en stevig kunt bevestigen. Nadat de voorzetwand van MDF is gemonteerd, is het tijd om de steenstrips aan te brengen. Gelukkig hoef je deze niet stuk voor stuk aan te brengen, aangezien de steenstrips op tegels zijn bevestigd. Zo kun je snel en eenvoudig je TV-wand beplakken!

Veel formaten en kleuren steenstrips

Er zijn veel verschillende soorten steenstrips verkrijgbaar, allemaal met een eigen karakter en uitstraling. Zo zijn er bijvoorbeeld steenstrips van leisteen, zandsteen, kalksteen en meer. Daarnaast kun je steenstrips in verschillende afmetingen kiezen, wat natuurlijk een andere uitstraling geeft.

Natuurlijke look die bij veel woonstijlen past

Een voordeel van steenstrips is dat ze de natuurlijke uitstraling van echte stenen hebben. Hierdoor passen ze naadloos binnen verschillende interieurstijlen en combineren ze mooi met planten. Met planten in mooie potten of hangplanten boven je TV creëer je een hippe, groene muur, die steeds meer aan populariteit wint. Heb je geen groen vingers? Kies dan voor nepplanten.

Voeg een uniek element toe met steenstrips

Met steenstrips geef je je interieur net dat beetje extra karakter en uitstraling. Of je nu de TV-wand in je woonkamer wilt pimpen of juist een uniek accent wilt toevoegen aan je slaapkamer: steenstrips zijn een relatief eenvoudige manier om je interieur te upgraden naar een higher level. Bovendien bieden steenstrips veel mogelijkheden qua kleur, afmeting en patroon, zodat je je eigen stijl kunt creëren. Ga ervoor en maak van jouw interieur iets bijzonders!