Hoe richt je een langwerpige eetkamer in?

ovale visgraat tafel

 Veel woningbezitters dromen van een woning met een langwerpige eetkamer. Deze vorm voelt al snel erg koninklijk aan, je krijgt een ruimtelijk gevoel zodra je de kamer binnenloopt en hebt ook nog eens meer dan genoeg ruimte om te kunnen bewegen door de ruimte. Maar hoe richt je een langwerpige eetkamer nu precies het beste in? En wat voor soort eetkamertafel is daar het meest geschikt voor? Je leest het allemaal in dit artikel.

 Zorg er altijd voor dat je een eetkamertafel centraal uit gaat lijnen bij jou in de ruimte

 Zorg er altijd voor dat je een eetkamertafel centraal uit gaat lijnen bij jou in de ruimte. Hierdoor oogt de ruimte direct vele malen overzichtelijker en je hebt natuurlijk ook genoeg ruimte om langs de stoelen heen te kunnen lopen. Daarnaast is het ook slim om qua decoratie de ruimte minimaal aan te gaan kleden. Hierdoor blijft de focus op het belangrijkste object van de ruimte: de eetkamertafel.

ovale visgraat tafel

 Met een ovale visgraat tafel kun je perfect de lengte van de kamer benadrukken

 Met een ovale visgraat tafel kun je perfect de lengte van de kamer benadrukken. Een ovale tafel is daarnaast ook nog eens erg trendy en ziet er altijd erg uitnodigend uit. Zachte en hare vormen komen perfect samen in deze tafel, wat weer voor een aangename balans in de ruimte zorgt.

 Een tafel in een visgraat patroon past perfect binnen de laatste trends op interieurgebied

 Een tafel in een visgraat patroon past perfect binnen de laatste trends op interieurgebied. Wacht daarom niet langer en ga vandaag nog op zoek naar een aantal modellen online. Hierdoor krijg je meteen een goed beeld van alle soorten stijlen die er zoal zijn.