Hoe voorkom ik brand?

Het is iedereens grootste nachtmerrie: brand in huis. Het vuur is meedogenloos. Het maakt alles kapot en het is naderhand niet meer te helen. Niemand wil brand in huis. Soms kun je een brand niet voorkomen. Wel kan je er alles aan doen dat als er brand in je huis of in je pand is, het zich niet verder uitbreidt en de schade beperkt blijft. FFS International heeft veel brandveilige oplossingen. Hierdoor zullen jouw spullen beter beschermd zijn voor het vuur.

Brandwerend rooster

Een brandwerend rooster weert brand. Het zorgt ervoor dat het vuur niet door de opening verder kan. Als er eenmaal brand is in een ruimte, gaan de brandwerende roosters dicht. Hierdoor is er geen luchttoevoer met zuurstof meer naar het vuur. Het vuur zal na verloop van tijd doven. Vuur heeft namelijk zuurstof nodig om zich te ontwikkelen. Als er geen zuurstof meer is, zal er ook geen verdere ontwikkeling van het vuur zijn en zal het vuur binnen de kortste keren doven. Je hebt de keuze uit brandwerende roosters bij deuren, ramen en ventilatieschachten. De roosters worden veel ingezet bij industriële gebouwen, kantoren, scholen, bibliotheken, verzorgingshuizen en ziekenhuizen. 

Waarom FFS International?

FFS International heeft producten van een hoogwaardige kwaliteit. het bedrijf is gespecialiseerd in brandveilige oplossingen in huis. Alle producten zijn getest en gecontroleerd volgens de Europese normen. Daarnaast voldoen de producten aan het Nederlandse bouwbesluit. Naast de brandwerende roosters kan je bij het bedrijf ook terecht voor brandwerende deuren, kleppen, plafonds en manchetten.