Huis verbouwen door een architect

Huis verbouwen

Ons huis verbouwen daar zijn wij al een tijdje mee bezig. Wij hebben namelijk nog niet zo lang geleden een andere woning gekocht en deze willen wij geheel naar onze eigen smaak gaan inrichten. Eventueel ook laten verbouwen. Onze plannen op papier zien er geweldig uit, maar om dat in de praktijk over te brengen is een heel ander verhaal. Daarom hebben wij ervoor gekozen om hier een expert bij te halen. Iemand die hier een ruime kijk op heeft en veel ervaring. Hierdoor zijn wij bij de
Architectuur Studio Wezenberg terecht gekomen.

Samen met Architectuur Studio Wezenberg ons huis verbouwen

Omdat wij niet wisten waar te beginnen, met de verbouwing van ons huis, hebben wij een intakegesprek aangevraagd. Tijdens dit gesprek hebben wij onze wensen kenbaar kunnen maken en eventuele veranderingen door kunnen voeren. Na dit gesprek is er een schets gemaakt hoe onze woning er ongeveer uit zal gaan zien na de verbouwing. Zo kregen wij een indruk hoe het allemaal eruit zag en konden wij eventueel veranderingen aangeven. Het is fijn om met een architect om de tafel te kunnen zitten. Want veel van onze plannen waren niet mooi, of uitvoerbaar.

Mooie resultaat op papier

Het gesprek verliep erg prettig en niets werd ons in de weg gelegd om een bepaald aspect in deze verbouwing uit ons hoofd te praten. Er werd wel verteld wat wel of juist niet mogelijk was. Het resultaat zag re zeer mooi uit en wij konden haast niet wachten tot deze in de praktijk werd uitgevoerd.

Wat misschien ook interessant is om hier te vertellen, is dat het intakegesprek, ter waarde van €250,- geheel gratis en vrijblijvend is. Het is aan jezelf of je wel of niet met dit bedrijf in zee gaat.

Wij genieten met volle teugen van ons nieuwe, verbouwde huis

De Architectuur Studio Wezenberg heeft onze dromen uit laten komen. Wat wij in gedachten hadden is perfect uitgewerkt op papier. Eigenlijk in het echt nog veel mooier dan op papier. Tot is de fijnste details is alles uitgevoerd en in ons huis verwerkt. Van het ontwerp, tot de uitvoer zijn wij bijzonder goed begeleid. Zelfs het aanvragen van de vergunning en het begeleiden van het hele bouwproces, daar hadden wij geen omkijken naar.

Inmiddels is de gehele verbouwing achter de rug en deze is in zeer goede banen geleid. Het resultaat is fantastisch en daar zijn wij zeker goed over te spreken.