Interieuradvies Overijssel

Industriële meubels

De aankleding van je huis is minstens zo belangrijk als de ruimte zelf. Smaakvol interieur geeft rust en identiteit aan een ruimte en laat een huis als thuis voelen. De keuze voor passend interieur is echter een vak apart. Gelukkig spreken de experts van interieuradvies Overijssel de taal van dit vak maar al te goed. Met hun kennis en advies laten ze jouw huis weer als nieuw aanvoelen, van een andere indeling van de ruimte tot nieuwe accessoires of een ander kleurenpallet.

Interieuradvies Overijssel: iets voor jou?

Is jouw huis toe aan een update, maar weet je niet waar te beginnen? De stylisten van interieuradvies Overijssel denken graag met je mee. Want zoals bij een gerecht niet alle ingrediënten die je lekker vindt bij elkaar smaken, passen ook niet alle meubels die je mooi vindt vanzelfsprekend bij elkaar. Om een passend geheel te creëren, is er vaak een professioneel oog nodig. Je hoeft echter geen totale make-over te verlangen om de expertise van een interieuradviseur in te schakelen. Zij geven namelijk niet alleen advies over nieuwe interieurstukken en designs, ook jouw bestaande meubels zetten zij graag in een ander daglicht zodat ook deze weer als nieuw aanvoelen. Op deze manier vertalen de stylisten jouw persoonlijke smaak tot een prachtig geheel met een nieuwe, verfijnde uitstraling die toch eigen aan blijft voelen.

Het creatieve proces

Eerst brengen de stylisten van interieuradvies Overijssel jouw wensen in kaart. Na een eerste persoonlijke kennismaking waarin ze meer te weten willen komen over jou en je stijl, brengt de interieurdesigner je woonwensen in kaart: kleuren, materialen, merken, comfort, sfeer, inspiratiebronnen; alles wordt meegenomen om tot een zo uniek en passend mogelijk ontwerp te komen. Door te werken met een moodboard wordt zowel voor jou als voor de ontwerpers een visueel overzicht gemaakt van jouw smaak. Neem dus knipsels uit woonmagazines, stofsamples van materialen en foto’s van je eigen interieur en andere interieurstijlen mee naar de afspraak om je wensen zo duidelijk mogelijk over te brengen. Deze informatie nemen de ontwerpers mee in hun uiteindelijke ontwerp.

Gebruik van moderne technieken

Anno 2021 spreken de ontwerpen van Interieuradvies Overijssel letterlijk tot de verbeelding. Door het gebruik van geavanceerde 3D software is het veel gemakkelijker om voor te stellen hoe het nieuwe design van je huis er uit komt te zien. Op de advies schermen van 200 x 150 cm worden de nieuwe interieurideeën en adviezen gepresenteerd. Zie je iets waar je nog niet zo enthousiast van wordt? Dan passen de ontwerpers dit ter plekke voor je aan en laten ze alternatieven zien die beter bij je passen.

Geniet van je nieuwe thuis

Wanneer je samen met de interieurstylisten van Interieuradvies Overijssel hebt gevonden waar je naar op zoek was, wanneer jouw huis op het 3D interieur scherm weer op thuis lijkt en wanneer je niet kunt wachten tot dit ontwerp werkelijkheid wordt, worden je wensen doorgegeven aan de leveranciers. Nog even wachten en je kan genieten van het nieuwe interieur van je dromen, waar je jaren van zal genieten.