Is een Gobo iets voor jou?

Gobo

Weet je nog niet zeker of een Gobo iets voor jou of jouw bedrijf is? Een Gobo is een dia die veelal van glas vervaardigd is, alhoewel metaal ook een mogelijkheid is. Deze dia kan geprojecteerd worden, wat een uniek en mooi effect oplevert. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit veel gebruikt wordt in films en tentoonstellingen. Maar ook voor het projecteren van logo’s voor bedrijven is een Gobo een goede keuze. Hierbij is het mogelijk deze dia’s op een vlakke ondergrond te projecteren, maar er zijn ook bedrijven waarbij je de Gobos zo op maat kunt laten maken dat ze ook op niet vlakke ondergronden geprojecteerd kunnen worden. Goboservice is hier een goed voorbeeld van.

Gobo

De voordelen van een Gobo van Goboservice

Met ruim 15 jaar aan ervaring is Goboservice één van de meest ervaren bedrijven op dit vlak. Alhoewel er standaard modellen beschikbaar zijn, is het ook mogelijk om een dia compleet op maat te laten maken. Bovendien zorgen hun jaren aan ervaring er voor dat zij weinig tijd nodig hebben om jouw unieke Gobo te produceren. Voor jou persoonlijk is er het gemak dat je eenvoudig online kunt bestellen, waarna jouw bestelling snel geleverd wordt. Bovendien krijg je altijd een preview te zijn, waarbij je kunt aangeven of je 100% tevreden bent of niet.

Gobo

Een ander voordeel van Goboservice is het feit dat je kunt kiezen uit een enorm assortiment. Ten eerste heb je zelf de keuze uit kleur. Je kunt gaat voor zwart & wit, grijstinten, één kleur, twee kleuren, drie kleuren en full color. Naast glas kun je ook kiezen voor een metalen Gobo. Daarnaast kan dit product van een coating voorzien worden, wat onnodige reflecties significant reduceert. Daarom kies je dus voor Goboservice.