Je eerste woning kopen

Makelaar Amstelveen

Het is altijd spannend om je eerste woning te kopen, wat moet er allemaal gebeuren en loopt alles wel goed? Allemaal vragen die bij je opkomen, een huis kopen is namelijk een ingewikkeld proces. Betaal je wel de goede prijs, heeft de woning geen gebreken en hoe kom je daar achter? Met makelaar Amstelveen aan je zijde, heb je een ervaren makelaar die weet hoe de woningmarkt werkt. Wil je niet teveel betalen, en waar hebben voor je geld is het goed de makelaar in te schakelen bij de koop van een woning. 

Bekende in de omgeving

Bij de aankoop van een woning wil je wel dat de makelaar weet wat er in de omgeving speelt, welke wijken zijn kindvriendelijk of waar is er veel groen. Dit kunnen belangrijke punten zijn bij het kopen van een woning, zo zijn er nog meer essentiele dingen waar mensen op zoek naar zijn. Makelaar Amstelveen is gelukkig een bekende in de omgeving, kent de buurten zodat je een woning aangeboden krijgt die voldoet aan de wensen en eisen die je hebt. En natuurlijk moet er ook een prijs betaald worden die reëel is voor een woning.

Makelaar Amstelveen

Veilig verkopen van je huis

Naast een huis kopen kun je ook op een punt komen dat je een huis wilt verkopen, natuurlijk heb je geen zin in veel gedoe rond de verkoop van je huis. Een goede prijs is een eerste vereiste bij de verkoop van je huis, het presenteren is een belangrijk element. Dit zal bepalen hoeveel potentiële kopers er komen bij bijvoorbeeld een open dag. Hoe meer mensen er komen hoe groter de kans dat de woning voor een goede prijs wordt verkocht. Overigens hoef je pas te betalen als het geld van de verkoop op je eigen rekening staat.