Kasten industrieel

kasten industrieel

Kasten industrieel zijn bijzonder geschikt voor magazijnen, fabrieken. Over het algemeen voldoen hun afmetingen aan de geldende normen. Hoewel de aangeboden modellen misschien minder gevarieerd zijn dan voor op maat gemaakte of semi-gefabriceerde kasten, zijn ze meestal minder duur. Daarom is het een goede keuze voor huiseigenaren met een kleiner renovatiebudget. Meestal modulair, met verstelbare planken, ze zijn er in verschillende soorten:

kasten industrieel

Halffabrikaten kasten industrieel

Net als bij geprefabriceerde kasten verwijst deze optie naar kasten die in de fabriek zijn geassembleerd. Deze kasten zijn echter aanpasbaar en kunnen daarom worden aangepast aan de smaak en behoeften van elke klant. Ze zijn iets duurder dan geprefabriceerde kasten en bieden een interessantere diversiteit op het gebied van afwerkingsopties, ontwerpen en stijlen. Daarnaast zouden halffabrikaten een hogere opslagcapaciteit hebben. Houd echter rekening met een langere levertijd dan wanneer je geprefabriceerde kasten koopt.

Maatwerk kasten

Omdat op maat gemaakte kasten worden vervaardigd om aan de specifieke eisen van elke klant te voldoen, opent dit de deur naar een eindeloze verscheidenheid aan modellen, afwerkingen en ontwerpen. Omdat ze echter de tussenkomst van keukenontwerpers vereisen en ze zijn gemaakt van materialen van topkwaliteit, zijn ze erg duur. Daarnaast zal uiteraard rekening moeten worden gehouden met een relatief lange levertijd.

Hoge kasten industrieel

Voor hoge kasten is het meest praktische systeem de scharnierende liftdeur. Als de deur open is, loopt u comfortabel door of gaat u naar binnen. Kanteldeuren, maar ook overhead- en hefdeuren bieden veel voordelen. De deur zit nooit in de weg omdat ze naar boven opengaan. Zo heb je altijd een overzicht van de inhoud van de kast. Ook op het gebied van design bieden scharnierende liftdeuren nieuwe mogelijkheden. De zeer brede zijkanten maken het gebruik van scharnierende liftdeuren mogelijk.


Kies je smaak!