Kies voor kunstplanten!

Een druk leven hoeft geen reden te zijn om geen planten in huis te nemen. Toch zou het zonde zijn dat planten verwelken doordat u geen tijd heeft om ze te verzorgen. Kunstplanten bieden dan uitkomst. Gelukkig zijn kunstplanten tegenwoordig bijna niet te onderscheiden van echte planten en de keuze is groot! Of u nu subtiel groen zoekt of een kleurrijke plant. Wat dacht u van een kleurrijk boeket rozen die voor altijd goed blijft? Een orchidee die altijd overeind blijft? Uiteraard verkopen sommige winkels nog kunstplanten waarbij u direct ziet dat ze nep zijn. Anders is dat bij Fleurdirect, hier worden de kunstplanten van stevig materiaal dat niet van echt te onderscheiden is.

De voordelen van kunstplanten

Het eerste voordeel dat iedereen zal noemen over kunstplanten is dat u er niet naar om hoeft te kijken. En dat klopt. Maar er zijn meer voordelen. Zo hoeft er geen grond of water in de pot, het kan er dus ook niet uit vallen en de pot is lekker licht en goed verplaatsbaar. De kleuren van de boeketten en bloemen blijven altijd goed. U hoeft dus niet op te letten of de bloemen nog wel meegaan, dit staat namelijk vast. Verder kunt u de kunstplanten op iedere gewenste plaats neerzetten, want op iedere standplaats blijven ze van goede kwaliteit. En in de winter? Dan is uw boeket nog net zo kleurrijk!

Kunstplant op proef?

Heeft u een mooie kunstplant op het oog, maar weet u nog niet zeker of het iets voor u is? Dan kunt u de plant toch gerust bestellen. Binnen 48 uur heeft u de plant in huis. Bij Fleurdirect krijgt u daarna zeven dagen bedenktijd. OP die manier kunt u rustig bekijken of de plant in uw interieur past. Is dat niet het geval? Dan kunt u hem eenvoudig retourneren via een PostNL pakketpunt. Fleurdirect voorziet u met alle plezier van tips om de plant zo goed mogelijk in te pakken en te laten vervoeren.