Kies voor LED bouwlampen als je een klus te doen hebt

Als je een klus wilt doen binnenshuis maar het vroeg donker is of deze in een ruimte gedaan wordt waar weinig daglicht binnenkomt is het zeker verstandig LED bouwlampen te gebruiken.

Kies een lamp die je kunt gebruiken

Een LED bouwlamp is in verschillende uitvoeringen te koop. Bij Lightexpert vind je diverse modellen waaruit je kunt kiezen. Vergelijk de lampen altijd goed met elkaar zodat je de juiste kiest voor de klus die jij wilt doen. De LED bouwlampen zijn te koop in diverse wattages en hebben een verschillende lichtopbrengst, uitgedrukt in lumen. Sommige bouwlampen kun je alleen neerzetten tijdens het gebruik terwijl andere ook opgehangen kunnen worden. 

Stel filters in om de keuze makkelijker te maken

Als je het moeilijk vindt te bepalen welke bouwlamp het beste bij je klus past kun je zelf de keuze wat eenvoudiger maken. Hiervoor stel je een aantal filters in. Zo geef je ten eerste aan in welke categorie je een lamp zoekt. Dit kan bijvoorbeeld een breedstraler of een werklamp zijn. Daarna kun je aangeven of je een speciaal merk wilt hebben. Kies voor bepaalde specificaties zoals een bewegingssensor en of de lamp spatwaterdicht dient te zijn. Heb je de verlichting nodig in bijvoorbeeld de badkamer dan is een dergelijke variant zeker aan te raden. Vervolgens kun je aangeven wat voor kleur lichtbron je zoekt en wat de prijs mag zijn. 

Win informatie in als je er zelf niet helemaal goed uitkomt

Als je alle filters hebt aangegeven komen er alleen resultaten op je scherm naar voren die aan jouw eisen voldoen. Hieruit kun je dan een keuze maken. Vind je het nog moeilijk? Neem dan contact op met Lightexpert voor meer informatie. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste bouwlamp kiest.