Kies voor stoer en industrieel

Industriële meubels

Ben je een liefhebber van stoere meubels, waaraan je kan zien dat ze echt met de hand zijn gemaakt? Dan zijn industriële meubels de meubels voor jou. Vaak zijn de meubels gemaakt van hout en is ijzer gebruikt om die echte oude look te krijgen. Is het meubel dan ook nog eens volledig met de hand gemaakt, dan kun je niet meer om de uitstraling heen. De meubels passen ook perfect in een modern interieur, juist de combinatie van modern en industrieel maakt het spannend. Vaak zijn de meubels ook voorzien van mooie grote wielen, om het verplaatsen eenvoudig te maken.

Mooi afgewerkte meubels

Ondanks dat industriële meubels een stoere en grove uitstraling hebben, zijn de meubels van eigentyds.nl perfect afgewerkt. Doordat ze met de hand zijn gemaakt, is hier juist veel aandacht aan besteed. Maar ook de materiaalkeuze van de meubels is uniek; schitterende meubels van mangohout gecombineerd met stalen accessoires om die unieke industriële look te creëren. Misschien vind je het wel mooi als je meubel er echt oud uit moet zien, ook dan kun je een goede keuze maken in de webshop. Of je nu op zoek bent naar een eethoek of een tv meubel, combineer je droominrichting bij elkaar.

Industriële meubels

Ruime keuze aan meubelen

Omdat het assortiment in de webshop van eigentyds.nl erg ruim is, vind je altijd de complete inrichting van industriële meubels waar je naar op zoek bent. Door alle meubels in dezelfde stijl te kopen, maak je ook eenheid in je woning en straal je echt die industriële sfeer uit. Je kunt ervoor kiezen om industrieel te combineren met moderne materialen, maar bij grijstinten of een houten vloer creëer je ook de sfeer die je wilt hebben in je kamer. Om je inrichting in stijl af te maken, zijn er in de webshop ook leuke accessoires verkrijgbaar.