Kinderen kunnen veilig spelen

valdemping kunstgras

Voor kinderen is kunstgras perfect om op te spelen, een zachte ondergrond en geen vieze kleding meer na een partijtje stoeien met de ouders. Voordeel van het gras is ook dat je geen kale plekken meer krijgt in het gras, alleen maar voordelen dus. Toch kan kunstgras ondanks dat het zacht is, wel eens hard aankomen wanneer je van bijvoorbeeld een speeltoestel valt. Niet voor niets wordt er in deze gevallen gebruik gemaakt van valdemping kunstgras, dit is een dempende laag onder het kunstgras.

kunstgras laten leggen

Rondom speeltoestellen

Wanneer je speeltoestellen wilt plaatsen in de tuin, is het verstandig om rondom te toestellen valdemping kunstgras aan te leggen. Door gebruik te maken van valdemping, zullen de kinderen echt merken dat zij zachter terecht komen op het kunstgras. Vaak wordt het rondom een trampoline ook geplaatst, de trampoline in te laten graven door grasengroenkunstgras.nl verklein je de kans op ongelukken nog meer. Laat ook valdemping plaatsen en laat je kinderen zorgeloos spelen in de tuin.

Waaruit bestaat valdemping eigenlijk?

Valdemping kunstgras bestaat uit kunststof platen, de platen zijn millieuvriendelijk omdat ze vervaardigt zijn van gerecycled materiaal. De platen zijn ontwikkeld, om de val op te vangen wanneer je van een speeltoestel afvalt of een andere hoogte. Het is niet nodig om in de hele tuin valdemping aan te brengen onder het kunstgras, alleen op plaatsen waar kinderen van een bepaalde hoogte kunnen vallen is voldoende. Wil je meer weten over valdemping, kun je contact opnemen met de specialisten op de website grasengroenkunstgras.nl.