Landelijk industriële keuken: een verrassende combinatie

landelijk industriele keuken

Wanneer je een ruimte in gaat richten, is het niet zo simpel als een specifieke stijl uitkiezen en daar alles in uitzoeken. Je kunt dat natuurlijk doen, maar stijlen combineren gebeurt ook steeds meer. Het is namelijk een leuke manier om te variëren en de stijl te maken die jou gelukkig maakt. De landelijk industriele keuken is bijvoorbeeld een verrassende trend waar steeds meer mensen voor kiezen.

landelijk industriele keuken

Een onlogische combinatie

In eerste instantie denk je dat deze twee stijlen niet te combineren zijn. En dat is niet gek. De landelijke stijl kenmerkt zich immers door warme kleuren, gezellige materialen en franje. Veel hout, veel zachte kleuren en veel accessoires. Bij industrieel denk je juist veel aan open leidingwerk, ruwe materialen, donkere kleuren en een interieur dat doet denken aan een fabriek. En toch zijn deze twee te combineren.

Warm en toch stoer

Een industriële keuken kun je gemakkelijk warmer maken met een paar kleine elementen uit de landelijke stijl, zoals kleur en hout. Je hoeft de keuken natuurlijk niet volledig 50/50 te verdelen binnen de twee stijlen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een landelijke keuken met maar een paar industriële elementen. De keuze is aan jou, tegenwoordig is alles mogelijk!