Leuke en inspirerende badkamer meubels

gootsteen

 Als je jouw badkamer als een mini-oase ziet, doe je er maar al te graag alles aan om de ruimte helemaal naar je eigen smaak om te toveren. Daar horen natuurlijk unieke elementen bij, zoals een speciaal wastafelmeubel. Benieuwd geraakt? Lees dan vooral verder en ontdek wat de grootste trend van dit moment is.

 Een houten kastje in de badkamer zorgt voor een vintage look en heeft een unieke uitstraling

 In steeds meer badkamers wordt een klassiek wastafelmeubel vervangen voor een houten kastje. Dit zorgt namelijk voor een vintage look en het kastje heeft een unieke uitstraling. Daarnaast biedt het model, net als de traditionele meubels, meer dan genoeg plek voor handdoeken, make-up en een een voorraad shampoos en douchegels. Een houten kastje past perfect binnen iedere stijl badkamer en is zodanig bewerkt dat het bestand is tegen water en damp van een warme douche.

gootsteen

 Zorg voor een trendy en praktische gootsteen

 Bij ieder opvallende wastafel hoort natuurlijk een opvallende gootsteen. Houd echter wel altijd in gedachten dat je de gootsteen iedere week schoon moet maken, dus denk er ook altijd over na of het design makkelijk in onderhoud is. Veel mensen kiezen voor een veilig ontwerp in het wit, maar je kunt ook zeker een keer uitpakken met een model in bijvoorbeeld het zwart.

 Kies er altijd voor om de wastafel bij een specialist te kopen

 Tek Ben je een fantastisch ontwerp op het internet tegengekomen? Zorg er altijd voor dat je het model koopt bij een specialist. Alleen op deze manier ben je er altijd zeker van dat je investeert in kwaliteit. Dit betekent dat de wastafel er na vele jaren intensief gebruik nog steeds even mooi oogt bij jou in de badkamer.