Magnum vloerverwarming voor een warm huis

design keuken

Vloerverwarming in huizen, je ziet het steeds vaker terugkomen. Het wordt vaker geplaatst in nieuwbouwhuizen maar ook in al bestaande woningen. En daar is een goede reden voor! Vloerverwarming heeft namelijk heel veel aantrekkelijke voordelen. Zo zorgt vloerverwarming voor meer wooncomfort waarbij je kan genieten van een aangename warmte bij een lagere temperatuur. Daarnaast kan je ook veel energie besparen met een vloerverwarming. Ook is het handig dat je minder ruimte nodig hebt, omdat het in de vloer zit in tegenstelling tot radiatoren. Maar wat als je al een vloer hebt liggen en toch vloerverwarming wilt. Je kan dan kiezen voor Magnum vloerverwarming. Dit is een unieke manier van vloerverwarming die je ook nog kan plaatsen als je al aangebrachte afwerkvloer hebt. Op deze manier is slopen en uitfrezen niet langer meer nodig. Terwijl het wel dezelfde voordelen van vloerverwarming heeft! 

Waarom kiezen voor Magnum vloerverwarming?

Dat deze manier van vloerverwarming een effectieve oplossing is als je al een aangebrachte afwerkvloer hebt, is één ding wat zeker is. Maar er zitten zeker nog meer voordelen aan Magnum vloerverwarming. Voordelen die je met gewone vloerverwarming niet hebt. Zo wordt de verwarmingsmat net onder de tegel geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat je extra snel kan genieten van warme voeten. Daarnaast komt de verwarmingsmat ook in 22 verschillende oppervlaktes en is het dus mogelijk om bijna overal te plaatsen. Je hebt ook maar één aansluitingspunt nodig. Het is ook nog echt een voordeel dat de matten maar 4 millimeter dun zijn waardoor je vloer slechts 2 centimeter hoger komt te liggen. De Magnum verwarming matten zijn ook super eenvoudig te bedienen. 

Warme voeten 

Er zijn natuurlijk ook andere manieren voor vloerverwarming. Je kan kiezen voor de standaardversie van vloerverwarming. Het nadeel hiervan is alleen dat dit niet meer kan als je al een aangebrachte afwerkvloer hebt. Er komen dan veel meer dingen bij kijken. Als je een nieuwbouwhuis hebt, kan je ervoor kiezen om de vloerverwarming gelijk mee te laten bouwen. Maar als je later besluit dat je toch nog vloerverwarming wilt zou je dit echt professioneel moeten laten doen. De vloerverwarming moet dan namelijk worden gefreesd. Met Magnum vloerverwarming heb je dit niet dan kan je namelijk de verwarming ook plaatsen als je al een aangebrachte afwerkvloer hebt. 

Wat is het prijsverschil?

Naast het verschil van plaatsen is er natuurlijk ook nog een aanzienlijk verschil in de prijs. De Magnum vloerverwarming is een stuk goedkoper dan normale vloerverwarming. Dat komt omdat het een stuk minder moeilijk is om te plaatsen. Bij normale vloerverwarming moet je de verwarming gevreesd worden. Dat is natuurlijk een kostbaar proces waar veel tijd in gaat zitten. 

Een warm huis

Een lekkere warme vloer kan je dus op meerdere manieren creëren. Door de originele manier van vloerverwarming of door de vernieuwde manier van vloerverwarming: Magnum vloerverwarming. Als je al een aangebrachte afwerkvloer hebt dan is het handiger om te kiezen voor deze nieuwe manier. Deze manier is makkelijker om aan te brengen en zullen dan ook een hoop kosten besparen. Als je een nieuwbouwhuis hebt kan je er voor kiezen om gelijk de originele manier van vloerverwarming in te laten plaatsen. Ze kunnen het er gelijk voor je in frezen. Welke manier van vloerverwarming je ook kiest. Als je voeten maar lekker warm zijn!