Marcel van Hooijdonk levert een bijdrage aan de enorme vraag naar woonruimte

Mooi-huis-laten-opknappen

Marcel van Hooijdonk heeft als geen ander begrepen dat er een enorme behoefte is aan woonruimte. Vooral in grotere steden, maar ook in de plaatsen in de buurt van grote steden is er een groot tekort aan woningen. De nieuwbouw stagneert en kan de vraag niet bijbenen. Daarom koopt Marcel van Hooijdonk panden op om er betaalbare huurwoningen van te maken. Het gaat dan niet alleen om bestaande woningen, maar ook om leegstaande bedrijfspanden en winkels.

Liefde voor het opknappen en verhuren van panden

Het grondig renoveren van panden is een passie voor Marcel van Hooijdonk. Hij vindt het zonde om een pand weg te laten rotten terwijl er nog kansen liggen om er wat van te maken. Veel winkels staan leeg, dat is zonde. Van die panden kunnen woningen worden gemaakt waar veel mensen die nu wanhopig op zoek zijn naar een huis mee geholpen zijn. Daarom koopt Marcel van Hooijdonk deze panden op en gaat er vervolgens mee aan de slag. Na een grondige opknapbeurt worden de woningen verhuurd. Marcel verhuurt zowel aan studenten als aan andere huurders.

De krapte op de woningmarkt is een doorn in het oog van Marcel

Marcel van Hooijdonk vindt het onverteerbaar dat er krapte is op de woningmarkt terwijl er in het land ruim 200.000 panden leeg staan. Dat moet anders vindt hij. Daarom gaat hij door met het kopen van deze panden om ze vervolgens zo snel mogelijk klaar te maken voor verhuur. Marcel van Hooijdonk heeft op dit moment panden in verschillende steden in Nederland. En daar komen er de komende jaren vast en zeker nog heel wat bij, want hij is nog lang niet klaar met het naleven van zijn grote dromen als het om het verhuren van huizen gaat.