Moderne lampen voor elk interieur

Moderne verlichting

Tijdloos en universeel toepasbaar. En uiteraard een schitterend design. Dat zijn wel de belangrijkste ingrediënten van het succes van de collecties van William Brand. Als spil van zijn bedrijf Brand Van Egmond in Naarden ontwerpt deze ondernemer al meer dan dertig jaar wereldberoemde lichtsculpturen. Die vormen de basis voor zijn collecties van moderne lampen. Deze lampen zijn niet specifiek ontworpen voor een bepaald type interieur, maar passen in elke omgeving. Dat varieert van een prestigieus hotel tot een prachtig ingerichte woonomgeving.

Diverse lampen

Collectie moderne lampen

De aantrekkingskracht van de artistieke ontwerpen van Brand schuilt ongetwijfeld ook in de brede toepasbaarheid van de moderne lampen. Al heb je slechts een bescheiden woning met een mooi ingerichte woonkamer of kantoor, dan nog kun je daar één of meer moderne lampen van Brand Van Egmond in plaatsen. Die geven je interieur meteen een heel andere look. De moderne lampen van Brand en Egmond zijn lang niet allemaal heel groot en imposant. Naast enorme kroonluchters zijn er ook heel bescheiden plafonnieres, staande lampen en wandlampen verkrijgbaar. Ook al zijn die qua afmetingen niet zo groot, toch hebben ze een geweldige uitstraling.

lampen modern

Tijdloos

Wie een design product koopt is zich er ongetwijfeld van bewust dat hij iets aanschaft waar je tientallen jaren plezier van hebt. Dat is ook zo met moderne lampen van Brand Van Egmond. Deze verlichting past in elk interieur en drukt daar een speciale stempel op. In een klassiek interieur zorgen de lampen voor wat luchtigheid en in een modern interieur krijgt de ruimte een wat warmere uitstraling. Dat is een typische kwaliteit van design. Het pas in elke omgeving en je raakt er nooit op uitgekeken.