Nooit meer binnen zitten

Metalura

Veel mensen die een tuin hebben willen het liefst het hele jaar genieten van de tuin en de buitenlucht. Metalura heeft de oplossing om zomer en winter in de tuin te kunnen zitten, een kwaliteits overkapping met eventueel glazen wanden om bij slecht weer toch lekker beschut te zitten. Traditionele en moderne modellen voor iedere woning, op maat gemaakt en geplaatst door de vakmensen van Metalura. Prachtig glazen dak indien gewenst open te doen om ook frisse lucht naar binnen te krijgen.

Metalura

Glazen wand voor je balkon

Al heb je in  veel gevallen op een balkon beperkte ruimte, toch wil je ook optimaal kunnen genieten in de zomer en winter van de buitenlucht. Met een glazen wand voor je balkon kun je ook in het najaar en de winterzon lekker genieten. In een bepaald aantal delen kun de wand openen of dicht doen. Wil je bijvoorbeeld een aantal delen open om in de zon te zitten dan is dit eenvoudig mogelijk. In de zomer kun je de complete wand open doen om optimaal de zon te voelen op je lichaam.

Slimme systemen voor zomer en winter

Metalura

Het hele jaar zon en warm weer zijn we niet gewend in Nederland, wel een ideaal land om te genieten van de verschillen in weersomstandigheden. Metalura heeft daar uitstekend op in gespeeld, met het assortiment van producten die zowel voor zomer en winter geschikt zijn. De perfecte systemen halen de tuin je woning in, zeker in de zomer als je een glazen schuifwand helemaal open kunt zetten.