Heb jij ook problemen met de computer?

problemen met de computer

Problemen met de computer kan je snel oplossen door 2FIX Automatisering in te schakelen. Sinds wij zijn verhuisd naar deze nieuwe woning lijkt het wel of geen enkele laptop in huis het nog doet. Zelfs de digitale televisie, die wij nog niet eens zo lang hebben, heeft de brui eraan gegeven. Normaal lukt het mij zelf wel om dit soort problemen op te lossen. Deze keer niet en om niet meer frustraties te krijgen, heb ik er maar een expert bij laten komen. In eerste instantie was het de bedoeling om hulp op afstand in te schakelen, maar toen de televisie ook kuren kreeg, is er een medewerker aan huis langs gekomen.  

Onze problemen met de computer, zijn opgelost

Meteen nadat ik een afspraak had gemaakt met 2FIX Automatisering, kwam er een zeer vriendelijke medewerker aan huis. Deze had al meteen in de gaten wat de problemen met de computer waren. De televisie had even wat meer tijd nodig, maar ook deze is nu gemaakt en kunnen wij weer televisie kijken.

Wat waren wij blij toen de medewerker weer weg ging, nadat hij onze apparatuur had gemaakt. Wat wij ook zeer netjes vonden, was dat wij van tevoren al te horen kregen wat de reparatie ongeveer ging kosten.