Pvc garagevloer laten leggen of zelf doen

Een garage moet er altijd goed uitzien en bestand zijn tegen de zware arbeid die er komt kijken bij het sleutelen en keuren van auto’s. Hiervoor is het belangrijk dat je garagevloer van een goede kwaliteit is, niet snel slijt en goed weerstand kan bieden aan vocht, olie en chemische stoffen. Maar welke soort vloer is hiervoor geschikt en hoe kan je deze in je garage krijgen? Je zou er misschien in het begin niet aan denken, maar het gebruik van pvc kliktegels is een goede manier om je garagevloer te leggen en kwaliteit voor een lange tijd te behouden. De pvc kliktegel is makkelijk en snel te leggen, dankzij het eenvoudige systeem dat de tegels van de Veka Original die te koop zijn bij Vekavloeren hebben. Binnen korte tijd heb je hiermee een nette vloer die meteen te gebruiken is om je garagewerkzaamheden op uit te voeren.

Voordelen pvc garagevloer

De Veka Original van Vekavloeren is eenvoudig te leggen en ziet en mooi en verzorgd uit. De tegels worden ‘zwevend’ gelegd, waardoor ze geluid goed kunnen dempen. Ideaal in een drukke garage. Daarnaast is een pvc garagevloer vloeistofdicht, isoleert het warmte, is deze antislip en is het bestand tegen vetten en de meeste chemicaliën. Daarnaast is een pvc garagevloer duurzaam en ergonomisch verantwoord. Het gebruik van een pvc garagevloer brengt meer voordelen met zich mee dan je in het begin zou verwachten.

Zelf aan de slag

De pvc garagevloer is eenvoudig zelf te leggen door het kliksysteem waarmee de tegels in elkaar vallen. Door dit systeem vormen de tegels een mooie egale vloer, waardoor je garage er een stuk professioneler uitziet. Het plaatsen is binnen een korte tijd gedaan en je kunt de vloer meteen inzetten. Iedereen kan een pvc garagevloer leggen. Wil je alsnog dat een professional de pvc garagevloer legt, dan kun je via Vekavloeren ook iemand inschakelen die je hierbij helpt. Zo kun je profiteren van de voordelen van een pvc garagevloer zonder dat je zelf veel hoeft te doen of tijd hoeft vrij te maken.