Redenen voor tegeltapijt?

Eindelijk is het zo ver. Je oude vloer maakt plaats voor een prachtige nieuwe vloer! De oude vloer was hard aan vervanging toe. Je kon er bijna niet meer fatsoenlijk overheen lopen en er zaten enorm veel vieze vlekken in. Hoog tijd voor een nieuwe vloer in huis! Het tegeltapijt van Tapijttegelhandel is een goede optie voor in huis. Maar waarom zou je voor tapijttegels kiezen?

Eenvoudig leggen

Tapijttegels zijn erg makkelijk om te leggen. Iedereen kan de tegels leggen. Heb je twee linkerhanden of heb je geen ervaring met het leggen van een vloer? Tapijttegels kunnen door iedereen worden gelegd. De tegels kunnen namelijk gewoon op een vlakke ondergrond worden gelegd. De tegels hoeven niet vastgelijmd of vastgeschroefd te worden. Snij waar nodig de tegels iets kleiner of snij er een hoekje af en leg de tegels gewoon op de grond. Komt op de plek waar de tegels liggen een meubel te staan die vaak wordt verschoven, bijvoorbeeld een stoel? Plak er dan een stukje dubbelzijdig tape onder. Hierdoor zullen de tegels mooi op dezelfde plek blijven liggen. 

Circulair

De tegels zijn enorm circulair. Je kunt de tegels namelijk gewoon hergebruiken! Ga je bijvoorbeeld verhuizen en wil je je eigen tegels meenemen naar je nieuwe pand? Dat kan met tapijttegels! Dit maakt het een circulaire oplossing voor een vloer. Je kunt namelijk gewoon je eigen vloer overal mee naartoe nemen. Veel mensen veranderen de vloer als zij een nieuw huis hebben gekocht. De oude vloer komt dan in de prullenbak terecht. Voorkom verspilling en neem je vloer mee!