Rozen bezorgen via een bezorgservice

Mooie rozen

Tegenwoordig wordt het jou heel makkelijk gemaakt om online rozen te laten bezorgen. Door gebruiksvriendelijke webshops en snelle leveringstijden heb jij binnen no-time jouw bestelling rozen binnen. Door nieuwe ontwikkelingen zoals “same day delivery”, kun jij eenvoudig en snel jouw bestellingen rozen laten bezorgen. Vaak kan dit dus ook nog op dezelfde dag. Door deze ontwikkelingen kunnen de webshops concurreren met de plaatselijke bloemisten en de supermarkten. Door rozen bezorgen, kunnen mensen van afstand iemand verrassen met een leuk bosje rozen. Denk bijvoorbeeld aan een speciale gelegenheid zoals Moederdag of Valentijnsdag. Jij kunt perfect jouw moeder verrassen door een mooie samengestelde bos rozen te laten bezorgen.

Zakelijk rozen bezorgen

Ook voor jouw medewerkers kun jij rozen laten bezorgen. Dit kan bij gelegenheden zoals verjaardagen, maar ook bij speciale dagen zoals Valentijnsdag. Verras bijvoorbeeld jouw medewerkers met een rode roos op Valentijnsdag, of met een bosje blauwe rozen op hun verjaardag. Zo laat jij weten dat je aan ze denkt op deze bijzondere dagen. Om de relatie met de klanten te versterken, kun jij ook rozen bij hun laten bezorgen. Op deze manier zullen ze vaker aan jou denken en geef je ze ook nog een leuk aandenken mee aan hun aankoop of aankopen. Daarbij zullen zij jou waarschijnlijk ook vaker aanbevelen door de leuke service die jij hiermee aanbiedt.

Verzorging van bezorgde rozen

Door nieuwe technieken blijven rozen steeds verser tijdens de bezorging. Toch is het van belang om zo snel mogelijk na ontvangst de rozen goed te verzorgen. Dit doe je door de stelen schuin af te snijden en de rozen in een schone vaas met vers water en rozenvoeding te doen. Door deze verzorging kun jij het maximale uit jouw rozen halen. Na een week kun jij nog een keer het water verversen en de vaas opnieuw schoonmaken. Voeg er ook opnieuw rozenvoeding aan toe. Zo geniet jij het langst van jouw bezorgde rozen!