Slotenmaker Utrecht betrouwbaar

Slotenmaker Utrecht betrouwbaar

4 aspecten waar je een betrouwbare Utrechtse slotenmaker kunt herkennen

Een professionele slotenmaker kun je grofweg om twee redenen inschakelen. Ten eerste kun je een dergelijk bedrijf natuurlijk inzetten als je de sloten van je deuren wilt laten repareren, uitbreiden of vervangen. Slotenmakers zijn echter misschien nog wel belangrijker op het moment dat je jezelf per ongeluk hebt buitengesloten, iets dat kan gebeuren als je je huissleutels vergeet, kwijtraakt of afbreekt in het slot. Nu zijn er vele slotenmakers in en rond Utrecht actief, waarvan sommigen zoals bekend jammer genoeg niet al te betrouwbaar zijn. Hoe je zeker weet of slotenmaker Utrecht betrouwbaar is? Lees hieronder aan welke vier aspecten je die betrouwbaarheid kunt herkennen.

Hoge mate van transparantie

In de eerste plaats dient een slotenmaker zowel op zijn website als per e-mail of telefonisch transparant te communiceren. Simpelweg dient deze aan te geven welke diensten in welk werkgebied op welke uren van de dag voor welke tarieven worden aangeboden. Zo heb je als klant geen onplezierige verrassingen achteraf.

Geen uurtarieven

Sommige slotenmakers werken met uurtarieven. Dit is eigenlijk niet helemaal correct en ook onnodig. Deze strategie kan namelijk makkelijk argwaan wekken. Een vast tarief voor een bepaalde dienst komt dan ook betrouwbaarder openen. Voor het met spoed openen van een slot hoeft die prijs ook zeker niet boven de honderd euro te liggen, behalve eventueel ’s nachts.

Geen extra marge op nieuwe sloten

Soms is het nodig dat er een nieuw slot op je deur gezet moet worden. Dit omdat het oude slot bij het van buitenaf openen beschadigd kan raken. Als dit het geval is, dan is het logisch dat je als klant voor dit nieuwe slot betaalt. Een betrouwbare slotenmaker rekent hier echter niet meer voor dan het vaste (inkoop)bedrag van dit slot. 

VOG

Slotenmaker Utrecht betrouwbaar

Tenslotte beschikt een betrouwbare slotenmaker natuurlijk over recent een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), oftewel een bewijs van goed gedrag.