Tip voor een goede taxateur in Utrecht

Logo-Gusto-Casa

Mijn ouders wilde hun woning in Utrecht graag verkopen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar taxateur Utrecht om een goede taxateur bij ons in de  buurt te vinden die de woning van mijn ouders zou kunnen taxeren. 

Makelaar

Zeer veel verschillende makelaars in de buurt van Utrecht 

Toen we op het internet op zoek gingen naar taxateur utrecht kregen we zeer veel zoekresultaten van zeer veel verschillende makelaars bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak ons de website van Gusto Casa ons het meeste aan. De website van deze makelaar is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op het internet vonden we vervolgens ook erg veel zeer positieve reviews van zeer veel voorgaande klanten. Dit sprak mijn ouders allemaal super erg aan waardoor, we besloten om contact met de makelaar op te nemen. 

Zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen 

toen mijn ouders contact opnemen met de makelaardij werden zij erg vriendelijk en zeer uitgebreid te woord gestaan. En van de taxateurs kon al erg snel een bezoek brengen aan de woning van mijn ouders om de woning te taxeren. Mijn ouders waren erg tevreden met het taxatierapport wat de makelaardij heeft opgesteld. Daarom raden we deze taxateur ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede taxateur in Utrecht, Amersfoort of in Hilversum.