Tuinhaarden maken de sfeer

Tuinhaarden

Tuinhaarden zijn zo gezellig en zeer praktisch. Vroeger als klein kind kon ik heerlijk wegdromen bij onze open haard binnen. Het geluid van het knapperende vuur en de vlammen die elk moment een ander figuur aannamen vond ik fantastisch. Ik droomde er al van als ik ooit een eigen huisje zal hebben, gezellig met mijn gezinnetje rond dit vuur te mogen zitten. 

Inmiddels woon ik al op mijzelf, alleen van een open haard binnen is geen sprake. Daarvoor is helaas mijn huis te klein en de mogelijkheden zijn hier niet aanwezig. Mijn droom zal deze keer niet uitkomen. Tot ik op een gegeven moment op heet internet op een site terecht kwam waar ze deze haarden verkochten. Haarden voor buiten!

Tuinhaarden

Zoveel tuinhaarden en allemaal online te koop!

De website waar ik terecht was gekomen heet Terras-Haarden.com. Het assortiment wat ik hier zag deed mij watertanden. Zoveel mooi modellen, daar moest ik zeker even goed voor gaan zitten. Want hier was zoveel te zien en te koop, daar moest ik echt de tijd voor nemen. Eindelijk kon mijn wens dan uitkomen om een eigen haard te hebben. Niet eentje in mijn woonkamer, maar in de tuin.

Je hebt zoveel keuze uit haarden dat het een zeer lastige klus is om hier een mooie uit te zoeken. Je hebt namelijk modellen gemaakt van gietijzer, staal en ook van roestvrij staal. Mijn voorkeur is uitgegaan van een roestvrij staal model, omdat ik geen ruimte heb om deze haard in de schuur te zetten.

Inmiddels hebben wij al meerdere avonden gezellig naast onze haard in de tuin gezeten. De kinderen vinden het ook helemaal geweldig. Vooral als er een zak met marshmellows op tafel komt. De haard die wij hebben gekocht ziet er bijzonder mooi en stevig uit en ben er dan ook bijzonder blij mee.

Tuinhaarden