Tuinonderhoud heb je het hele jaar door

Van een mooie tuin geniet je, maar daar moet je soms ook hard voor werken. Dankzij de diverse materialen tuinonderhoud wordt het onderhouden van je tuin een stuk makkelijker. Een onderhoudsvriendelijke tuin kan alleen gerealiseerd worden door gebruik te maken van onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen. Een juiste keus is dan om te kiezen van materialen voor tuinonderhoud zijn, kunststof, composiet, hardhout, beton, wpc en roestvrij staal. Alles wat je nodig hebt voor tuinonderhoud en meer vind je in de webshop van devakhandel.nl

Felco 2 snoeischaar

Felco 2 is een Zwitserse snoeischaar dat je bij elke gepassioneerde tuinier terug kan vinden. Deze snoeischaar wordt zowel gebruikt door professionelen zoals boomkwekers, plantenkwekers en tuinaannemers als door particuliere tuiniers die goed tuingereedschap verkiezen boven wegwerpmateriaal. De snoeischaar felco 2 is er voor maximaal gebruiksgemak. De Felco 2 snoeischaar heeft niet alleen een ergonomisch ontwerp, maar is ook voorzien van schokdempende stootblokjes en een antislip bekleding. Zo worden handen, polsen en pezen gespaard, zelfs bij langdurig gebruik. Ideaal als je heel wat planten of boompjes moet snoeien dus.

Grisport werklaarzen

De werklaarzen Grisport staan bekend om hun superieure kwaliteit en hun stoere, modieuze uitstraling. De werklaarzen van Grisport beschikken over tenminste een S3 veiligheidsnorm. Werklaarzen met een S3 kwalificering zijn waterafstotend en hebben een beschermende neus. Verder beschikken deze laarzen over een anti penetrerende zool die bovendien slip- en slijtvast is. De kwaliteit, de pasvorm en de binnenzool van deze werklaarzen zorgen er tenslotte voor dat het draagcomfort van Grisport werklaarzen uitstekend is. Het zorgt ervoor dat deze werklaarzen bij uitstek geschikt zijn voor iedereen die dagelijks veiligheidslaarzen draagt.

Advies van de vakhandel

De tuin is het visitekaartje van uw huis of bedrijf. En een verzorgde tuin vergt regelmatig onderhoud. Dat is een groot karwei en dat wordt door veel tuinbezitters onderschat. De meeste werkende mensen hebben daar eenvoudigweg geen tijd meer voor. Afhankelijk van uw type tuin kies je zelf het tijdstip, wanneer en met welke regelmaat u het onderhoud verricht wilt hebben. Kijk voor advies op devakhandel.