Tuinvisie

Ik heb onlangs samen met mijn vriendin een huis gekocht in Nijmegen. We wilde samen graag de tuin opnieuw laten betegelen. We zochten op internet naar meer informatie over een bedrijf die mooie tegels voor in de tuin aanbiedt. We kwamen uit op Steenhandel Kan onder het kopje webshop was een link te vinden met Tuinvisie met meer informatie over wat het bedrijf aanbiedt.

Website

Op de website was veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en wat ze voor ons zouden kunnen betekenen. We besloten om een kijkje te nemen onder het kopje Tuinvisie. Hier was veel informatie en inspiratie te vinden over de betegeling voor in de achtertuin. Het bedrijf bezorgd in heel Nederland en Duitsland wat voor ons erg gunstig was omdat we niet beschikte over een grote auto.

Showroom

We besloten om een bezoek te brengen aan de grote showroom van het bedrijf. Toen we eenmaal bij het bedrijf aankwamen werden we erg vriendelijk te woord gestaan. We kregen ook erg goed advies over wat voor ons de beste keuze voor de betegeling van onze achtertuin. De tegels waren dezelfde week nog geleverd. De tegels liggen inmiddels in de achtertuin en we zijn er tevreden over het resultaat.