Tweedehands tafels en stoelen horeca kopen? Hier moet je op letten

tafels en stoelen horeca

Elke horecazaak heeft waarschijnlijk wel horeca stoelen en tafels nodig. Maar koop je ze nieuw of ga je toch liever voor tweedehands horeca stoelen en tafels? Veel horeca  ondernemers kiezen voor kwaliteit, omdat dit een stuk voordeliger is. Als je ook tweedehands tafels en stoelen horeca wilt kopen, is het echter wel van belang om bij aankoop op een aantal punten te letten. Hieronder lees je onze tips.

  1. Check de tafels en stoelen goed
tafels en stoelen horeca

Aangezien tweedehands tafels en stoelen horeca eerder zijn gebruikt, kan het zijn dat ze beschadigd zijn. Daarom is het belangrijk om het meubilair goed te checken voordat je tot aankoop overgaat. Dit kun je doen door even op de stoelen te gaan zitten en het meubilair aan alle kanten goed te bekijken.

  1. Denk na over een opknapbeurt

Wellicht zijn de stoelen en tafels iets beschadigd, maar wil je ze alsnog kopen. Dat kan natuurlijk, maar houd dan wel rekening met de eventuele kosten van een opknapbeurt. Ook als je de meubels graag een andere kleur of look wilt geven, is het slim om hier rekening mee te houden. Deze kosten moet je namelijk bij de prijs van het meubilair optellen, zodat je weet wat de totale kosten zullen zijn. Aan de hand hiervan kun je bepalen of je dit het waard vindt.

tafels en stoelen horeca
  1. Koop bij een webshop of winkel

Veel particulieren en horecazaken bieden tweedehands tafels en stoelen horeca aan, dus je hebt hierin een ruime keuze. Toch kun je het meubilair beter bij een webshop of winkel kopen. Dan ben je er namelijk meer van verzekerd dat je een goede aankoop doet en krijg je zelfs garantie.