Twemco klok geeft duidelijkheid

Kunt u uw klok niet meer goed aflezen? Of heeft u last van dementie of kent u iemand met dementie? Dan biedt een Twemco klok de uitkomst!

Worldwide Vision biedt een ruim assortiment aan Twemco klokken. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, soorten en maten. Zo zit er altijd een Twemco klok voor u tussen. De kalenderklok geeft naast de tijd ook de datum en de dag weer. De Twemco klok is de meest ideale klok om in een oogopslag altijd de datum en de tijd te kunnen zien. Ze zijn beschikbaar in een tafel- of wandmodel.

De Twemco klok is erg populair en dat is niet raar aangezien de kalenderklok erg gebruiksvriendelijk is en voorzien van een gepatenteerde uitvinding. De Twemco klok is gemaakt van een Duits quartz uurwerk met een automatisch kalender. De klok zal hierdoor ook rekening houden met het aantal dagen van elke maand. Zelf met schrikkeljaar zal de klok rekening houden!

Twemco klok haal je bij Worldwide Vision

De Twemco klok is verkrijgbaar bij Worldwide Vision. Zij zijn gespecialiseerd in hulpmiddelen voor mensen met een auditieve- visuele- of leesbeperking en senioren. Het assortiment bestaat uit meer dan duizend artikelen en daardoor is het nu het meest uitgebreide assortiment van de Benelux. Worldwide vision houdt alle ontwikkelingen in de gaten en daarom zal het assortiment ook continu aanpassen met nieuwe artikelen. Ook de levertijd is zeer kort omdat Worldwide Vision meestal alles op voorraad heeft. Daarnaast zijn ze ook zeer scherp geprijsd.