Unieke bronzen beelden zijn te vinden bij De Groene Vakspecialist

De Groene Vakspecialist is een bedrijf gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van producten voor uw tuin. Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij wat ons te doen staat. Wij houden ervan om mensen te helpen met de inrichting van uw tuin. Wij verkopen niet alleen producten maar kunnen u ook helpen met het gehele project. Op de website zijn in de portfolio een aantal foto’s te vinden over onze eerdere projecten. Hierin maken wij veel gebruik van potten, verschillende planten, bronzen beelden en nette bestrating.

Het assortiment van De Groene Vakspecialist

Bij De Groene Vakspecialist worden alle producten voor de tuin verkocht. Zij zijn gespecialiseerd in onder andere onkruidvrije bestrating, beregening, vijvers, tuinhuizen, potgrond, natuursteen en meer. Naast potten, planten, vijvers, kunstgras en bestrating verkopen wij ook bronzen beelden. Deze bronzen beelden zijn te verkrijgen in veel verschillende soorten en maten. Deze beelden zijn te verkrijgen in vormen van mensen, dieren en buddha’s. Ook hebben wij zonnewijzers, vazen en fonteinen. Beelden kunnen een statement zijn in je tuin. Een groot beeld in het centrum van de tuin kan een ruimtelijk gevoel geven.

U bent welkom om advies te vragen

U bent bij ons in de winkel van De Groene Vakspecialist altijd welkom om vragen te komen stellen of advies te vragen. Wij staan voor service en kwaliteit van onze producten. Daarnaast kunt u ons ook altijd een mail sturen of het contactformulier van de website invullen. Wij hopen u hiermee te kunnen helpen.