Verhuizen, maar alles zelf willen doen? zelf goedkoop verhuizen helpt!

Verhuizen is al duur genoeg, dus zoveel mogelijk verhuizen zal veel geld besparen. Zelf goedkoop verhuizen is het bedrijf die u helpt op een unieke manier zo gemakkelijk mogelijk te verhuizen. Een echte aanrader om stress te voorkomen. Zelf goedkoop verhuizen biedt u een goedkoop en veilige manier van vervoer, verhuismaterialen, verhuislift wanneer nodig en verhuishulp aan. Zelf verhuizen wordt zo veel gemakkelijker voor u gemaakt. wij zullen er alles aan doen om het juiste hulp aan te bieden door middel van een stappenplan.

Stappenplan

stap 1:  Na akkoord te gaan met afspraken die we samen met u hebben gemaakt, pakt u alle dozen in met alle spullen, haalt u de grote meubels uit elkaar en zet u alles zo neer dat het makkelijk ingeladen kan worden voor transport.

stap 2: Als alles klaar is, helpt het verhuishulp u graag verder op afgesproken tijd om alle spullen in te laden en te vervoeren naar de nieuwe bestemming.

stap 3: aangekomen bij de nieuwe bestemming worden de taken verdeeld door de verhuisteam met overleg. Samen helpen ze u de vrachtwagen weer te legen en kunnen we van plezier spreken dat de verhuizing gelukt is.

Kosten

De vrachtwagen van 39m3 inclusief medewerkers huurt u al een hele dag voor € 295,-

Wilt u graag een gratis offerte met kosten en afspraken van zelf goedkoop verhuizen, kom naar de site! Bij internationaal reizen kunt u ook zeker bij ons terecht.  

Verhuizen op een makkelijke en goedkope manier doe je bij Zelfgoedkoopverhuizen.nl