Wanddecoratie in huis!

wanddecoratie

Wanneer je je huis een beetje saai vind en er niet echt leuke decoraties aanwezig zijn, kan je wanddecoratie aanschaffen. De decoratie aan de wand is een manier om de ruimte op te vrolijken en maakt een ruimte minder saai. De decoraties komen in allerlei verschillende ontwerpen, wel zijn de ontwerpen gericht op dieren. Wanneer je niet goed weet waarmee je een muur mee kan opleuken en je wilt er geen schilderij neer hangen, kan je dus kijken naar decoratie voor een wand.

Verschillende soorten

De wanddecoratie kan je in allerlei verschillende soorten verkrijgen, het assortiment is goed gevuld met allerlei verschillende ontwerpen. De ontwerpen van de decoratie is wel vooral gericht op de dieren, je kan allerlei soorten dieren verkrijgen als decoratie. Een aantal ontwerpen die je kan verkrijgen zijn: 

  • Een stierenkop
  • Een kolibri
  • Een vlinder
  • Een hertenkop

Dit zijn dus een beetje de dieren ontwerpen die je kan verkrijgen op de website, maar er zijn nog veel meer ontwerpen die je kan aanschaffen. De dieren komen in verschillende soorten, maar zijn allemaal gemaakt van staal. Omdat staal een onderhoudsarm materiaal is en het nauwelijks beschadigd, waardoor je de decoratie minder snel hoeft te vervangen.

wanddecoratie

Kosten?

De kosten van de wanddecoratie liggen aardig hoog, sommige decoraties kan je verkrijgen vanaf 70 euro. Maar de decoratie kan je wel erg lang gebruiken en hoef je niet na een jaar al te vervangen, omdat staal lang mee gaat is vinden veel mensen de prijs die je ervoor betaald wel waard voor de kwaliteit die je ervoor krijgt.Toch verschillen de prijzen van de decoraties, sommige soorten dieren kosten namelijk 50 euro. Waar andere soorten dan weer boven de 80 euro uitkomen, het verschil zit vooral in de grootte en de moeilijkheid van het creëren van de dieren.