Wandplanken bij De Betoverde Zolder

Meubels

Bij de betoverde Zolder kan je Wandplanken van uitstekende kwaliteit bestellen. Deze planken zien er niet allen prachtig uit maar zijn ook nog eens ontzettend nuttig voor het opbergen van spullen. Neem anders een kijkje op de website en zie wat ik bedoel.

Wat zijn wandplanken

Ik snap dat je het moeilijk vind om voor te stellen hoe wandplanken eruit zien. Dit zijn robuuste houten planken die ondersteund worden door stalen dragers die perfect bij de uitstraling passen. Denk bijvoorbeeld aan een vintage uitziende plank die een chique uitstraling geven bij het interieur van je huis. Het kan natuurlijk ook bijvoorbeeld een modern uitziende plank zijn voor een nieuwe, strakke uitstraling. Deze planken zijn ook zeer nuttig. Je kan er leuke spulletjes op zetten zoals boeken en plantjes, die kan je dan ook meteen ergens kwijt. De betoverde zolder heeft ontzettend veel verschillende variaties waardoor iedereen zijn of haar huis perfect kan inrichten. Je kan voor veel verschillende lengtes, breedtes en uitvoeringen kiezen. De planken zijn ontzettend sterk en kunnen veel ballast aan.

Wandplanken

Persoonlijke ervaring

Ik ben onlangs verhuisd naar een groter huis en had veel moeite met het inrichten. Veel verder dan een klein schilderijtje kwam ik niet… dat zag er natuurlijk een beetje zielig uit en ik wist gewoon echt niet wat ik ermee aan moest. Ik kam bij het idee van deze wandversiering op Pinterest, maar ja ik ben redelijk onhandig dus zelf bouwen werd hem niet. Toen vond ik de website De Betoverde Zolder. Nu stond ik opnieuw voor een moeilijke keuze, maar dit kwam door het ontzettend grote assortiment. Er zijn zo veel mooie creaties das het twijfelen was. Het duurde even maar ik had zeker het perfecte plankje gevonden. Inmiddels hangen er meerdere in mijn huis en ik ben er heel blij mee. Zeker een aanrader!

Wanddecoratie