Welke soorten laminaat zijn er?

Yes, je bent eindelijk de knoop doorgehakt. Na een moeilijke beslissing en vele afwegingen heb je eindelijk voor de laminaatvloer gekozen. Het was een moeilijke keuze, want er was natuurlijk veel concurrentie. Deze concurrentie was enorm zwaar. Je kon immers ook kiezen uit een pvc vloer, een gietvloer of een vinyl vloer. Uit alle keuzes is de laminaatvloer als beste uit de test gekomen, maar wist je ook dat er nog een aantal verschillende laminaatvloeren zijn? Vloerloods legt het je graag uit!

Ambiant laminaat

Een van de leukste en de beste soorten laminaat is ambiant laminaat. Ambiant laminaat is een van de beste merken die er op de vloerenmarkt zijn. Vooral hun laminaatvloeren zijn echt toonaangevend in de branche. Jouw huis een droomhuis maken, dat is het doel van het merk vloeren en dat wordt ook met een handomdraai gecreëerd. De vloeren hebben niet van het echt te onderscheiden houtlooks, de mooiste betonlooks en natuurlijk expressieve tegel looks. Je kunt meegaan met de laatste trends, maar je kunt ook bij je eigen stijl blijven. De Ambiant vloer heeft het allemaal. 

Quick step laminaat

Een andere populaire soort laminaatvloer is het quick step laminaat. Het quick step laminaat heeft een erg natuurlijke uitstraling. Daardoor is het design van de vloer niet van het echt te onderscheiden. De vloer is natuurlijk kras- en vlekbestendig door de Stain Guard technologie. Daarnaast zorgt de Hydroseal coating ervoor dat de vloer 100% waterbestendig is. Hierdoor is de vloer makkelijk te onderhouden en nog makkelijk om schoon te maken en te houden.